Mijn ABC van bekende homo's, lesbo's en biseksuelen:

A B C D E F G H I J K L M N O P & Q R S T U V W X,Y & Z

En welke reakties gaven ze zelf?

Alles wat je ooit over homoseksualiteit wilde weten, maar wat je niet durfde te vragen:

* Het ABC van de homo-cultuur

Homo en lesbo films en TV

* Homo en lesbo films

* De homo en lesbo films van het International Film Festival Rotterdam

* Homo en lesbo's op TV

Homo en lesbo muziek

* Mijn eigen favoriete homo klassiekers Top 100.

* Liedteksten

Over mij

* Mijn verhaal

* Mijn woonplaats: Rotterdam

* Als je wilt reageren.

* Foto's van de Roze Zaterdag in Rotterdam in 2001

Mijn website is op 7 april 2014 voor het laatst bijgewerkt.

Rob's gay info pages

Welkom op mijn website.

Mijn ABC van bekende homo's, lesbo's en biseksuelen bestaat op dit moment uit 2096 mensen uit de hele wereld (waaronder 558 Nederlanders en 81 Belgen)! Ik vermeld alleen die mensen die voor hun homo- of biseksualiteit uitkomen of die na hun dood "geout" werden. Bij iedere naam een korte biografie en - indien beschikbaar - een foto of afbeelding en een link naar hun website. Suggesties voor namen die ik kan toevoegen aan dit alfabet zijn van harte welkom. Ik bedank hierbij alle mensen die al een bijdrage hebben geleverd aan mijn alfabet.

Mijn film pagina brengt je de betere homo- en lesbo-films én films die één of meer homoseksuele hoofdpersonen hebben. Elke film heeft een eigen pagina met daarop informatie over de regisseur, de akteurs, het verhaal en - indien te vinden - informatie over de soundtrack, de filmposter en foto's uit de film. De speciale pagina over het International Film festival Rotterdam geeft een overzicht van de homo en lesbo films die de laatste jaren tijdens dit festival vertoond zijn.

Mijn TV pagina geeft informatie over favoriete homo en lesbo series: wie speelde wie in series zoals 'Queer as Folk', 'Will and Grace' 'In de Vlaamsche pot' of 'Ellen' en ook hier weer - als ze te vinden zijn - foto's uit de series.

Heb je vragen over de homo wereld? Bivoorbeeld: Waar komt de roze driehoek vandaan? Wanneer is men met de Roze Zaterdagen begonnen? Hier kan je aan aantal antwoorden op je vragen vinden: Alles wat je ooit over homoseksualiteit wilde weten, maar wat je niet durfde te vragen. Meer vragen? Zend ze naar mij.

In het homo en lesbo muziek gedeelte van deze website laat ik je mijn favoriete homo klassiekers zien en een lijst met liedteksten van homo en lesbo liedjes, zoals 'Scarecrow' door Melissa Etheridge en 'Sorry dat ik besta' van Willem Nijholt.

Over mij vertelt mijn verhaal over mijn leven en mijn coming-out en je kan er foto's vinden van mijn partner en mij. Ik heb er ook een gids door mijn woonplaats Rotterdam en je kan er mijn favoriete plekjes in Rotterdam vinden.

Veel kijk- en leesplezier!

Rob, Rotterdam

Click here to go to the English version of my home page.

FindGaySites
Search Gay Sites

We
Were Chosen the
Proud Out Loud! Web Site of the Week