De Rotterdamse Roze Picknick


(Back) to my homepage

In 2003 zal de eerste Rotterdamse Roze Picknick plaatsvinden in Het Park bij de Euromast. Deze picknick voor homo's, lesbo's en biseksuelen en geinteresseerden kan, als het een succes is, een jaarlijkse traditie worden.
Ik kreeg het idee voor deze picknick toen ik plannen aan het maken was voor de picknick op de Dag van de Romantische Muziek. Mijn partner en ik gaan ieder jaar naar dit evenement met (hetero- en homo-)vrienden. Het leek mij leuk eens met alleen homo's, lesbo's en biseksuelen (en "homo-vriendelijken") te gaan picknicken; als een nieuw, extra en spontaan onstaan homo-evenement.
Nodig vrienden en vriendinnen uit voor deze picknick en neem hapjes en drankjes en een picknick-kleed mee. De picknick heeft niets meer tot doel dan het gezellig "onder ons" bij elkaar zijn en lekker eten en drinken met vrienden en vriendinnen.
Ik hoop je daar te zien! E-mail mij als je op de hoogte gehouden wil worden.

Rob


Tips voor hapjes:
* Sandwiches
* Salades
* Scones / jam / cream
* Vruchtensalade

Tips voor drankjes:
* Champagne
* Sangria
* Wijn
* Verse vruchtensappen

Denk ook aan:
* Een kleed om op te zitten
* glazen, borden, bestek
* Servetten
* Frisbees? Badmintonset?


Bestellen
Wij kunnen (ter vergoeding, natuurlijk) een tas met eten en drinken voor je verzorgen. Deze tas moet van te voren bij ons besteld worden. In deze tas zitten (onder voorbehoud):
* Eten o.a. , sandwiches, scones en jam
* bestek
* servetten
* drinken, vers sap en wijn
* glazen
* fruit
E-mail ons voor nadere informatie (zie het E-mailadres op mijn homepage).

LET OP: DE ROZE PICKNICK IN 2002 GAAT NIET DOOR WEGENS TE WEINIG REAKTIE'S