Rob en Richard's Reizen

Home
Ik ga op reis en ik neem mee
Reizen in het verleden
Reisverslag AndalusiŽ 2010
Over ons
Favoriete Links
E-mail ons
Vakantie Foto Album
Reisverslag Castelldefels 2011

welkom.gif

Op deze site kun je ons volgen op onze reizen en terugkijken naar de reizen die we in het verleden gemaakt hebben.

Op deze home-page het doel van onze volgende vakantie: AndalusiŽ in Zuid- Spanje. We gaan dit jaar een rondreis maken waarbij we beginnen in Sevilla. Daarna volgen Jerez De La Frontera (hotel), Torrox Costa (hotel), Gibraltar, Rhonda, Granada (hotel), Cordoba (hotel) en weer terug in Sevilla, waar we nog een paar dagen blijven.

Laatste nieuws.

3-10-2010 Gisteren terug gekomen uit Spanje en vandaag een trip naar Londen geboekt voor tussen kerst en oud- en nieuw.
 
14-9-2010 We hebben van onze vriend Christiaan, die in Spanje woont, een paar adressen opgekregen van restaurants die op onze route liggen.
 
13-9-2010 Rob: De laatste voorbereidingen. Slotjes voor mijn koffer gekocht. Nog wat Spaanse woorden voor mijn dieet opgezocht: Leche Desnatada is Magere Melk en Pan Integral is Volkorenbrood.
 
11-9-2010 Vandaag hebben we nog iets ontdekt in de reisgids: El Torcal. Een natuurgebied met een soort van maanlandschap. Het ziet er op de foto's erg mooi uit (zie foto rechts) en we hebben het toegevoegd aan ons reisschema.
 
8-9-2010 Rob: Vandaag bij diŽtiste geweest wegens te hoge cholesterol. Nu vast producten die goed voor me zijn vertalen in het Spaans, zodat ik ook in de vakantie door kan gaan met mijn dieet.
 
26-8-2010 Vandaag gehoord dat het 40 graden is in het zuiden van Spanje. Een beetje koeler mag best!
 
21-8-2010 Tickets gekocht voor het Alhambra (zie bovenste foto) in Granada.
 
15-8-2010 We hebben een geboekt hotel voor onze komende reis in Granada gewijzigd in een apartement, omdat we het idee hebben dat als we iedere avond uit eten moeten, het restaurant-eten ons de neus uit zal komen. We willen tussendoor ook een keer voor ons zelf koken.

alhambra.jpg

torcal.jpg

Als je wilt reageren neem dan contact met ons op. Zie de link links in het menu.