Rob en Richard's Reizen

Favoriete Links

Home
Ik ga op reis en ik neem mee
Reizen in het verleden
Reisverslag AndalusiŽ 2010
Over ons
Favoriete Links
E-mail ons
Vakantie Foto Album
Reisverslag Castelldefels 2011

Op deze bladzijde vindt u een aantal links naar websites die we zelf graag bezoeken. Bij de sites staat beschreven waarom ze favoriet zijn bij ons.

De website van Amazon wordt bijvoorbeeld door ons graag bezocht. We hebben er beide een verlanglijst op staan, waar we regelmatig van bestellen. We houden van films, van muziek en van boeken. Die zijn er te vinden en voor een leuk prijsje:

www.amazon.co.uk

De laatste jaren nemen we in december deel aan het koor dat optreedt bij 'Carols aan de Maas'. In twee dagen leren we een programma van pop en klassieke muziek en op zaterdag treden we op in de Laurenskerk. Best pittig om mee te doen maar erg leuk. Rob is de initiator van de Carols aan de Maas-Hyve.

www.carolsaandemaas.nl

Hier is een link naar ons favoriete restaurant, de Limonadefabriek in Streefkerk. Naar dit restaurant gaan is voor ons ook een kleine vakantie. Heerlijk eten en zeer vriendelijke bediening. We gaan vaak voor het BIB-menu, een driegangenmenu voor € 34,50. Als je gaat, neem dan ook friandises bij de koffie of thee na.

www.limonadefabriek.nl

Zoals ook elders op deze website staat, gaan we vaak naar Londen en bezoeken we daar graag het theater. Dit een website van de theaters in Londen. Op deze website o.a. een link naar de ticketverkoop op Leicester Square, waar je tickets voor de halve prijs kunt kopen.

www.officiallondontheatre.co.uk