Rob en Richard's Reizen

Over ons

Home
Ik ga op reis en ik neem mee
Reizen in het verleden
Reisverslag AndalusiŽ 2010
Over ons
Favoriete Links
E-mail ons
Vakantie Foto Album
Reisverslag Castelldefels 2011

Over het leven naast onze reizen.

Ons verhaal

We hebben elkaar ontmoet in november 1989 toen we beide figurant waren bij het toneelstuk 'Ik, Feuerbach' van het Ro Theater.
In 1994 besloten we beide een opleiding te gaan volgen aan de Hogeschool Rotterdam: Richard ging "Culturele en Maatschappelijk Vorming, gericht op Vrijetijdskunde" doen en Rob de opleiding tot maatschappelijk werker. In dat zelfde jaar zijn we ook gaan samenwonen. Na het afsluiten van de studies in 1998 zijn we naar het stadhuis gegaan voor onze partnerregistratie.
Rob is inmiddels maatschappelijk werker en Richard werkt in de evenementenorganisatie.
We hebben een volkstuin, waar we ook het gevoel hebben dat we op vakantie zijn. Hoewel....er moet wel hard gewerkt worden! De volkstuin is een combinatie van bloemen- en groenten/fruittuin.
We houden beide van zingen en hebben beide zangles gehad. De laatste jaren nemen we ieder jaar deel aan 'Carols aan de Maas' in de Laurenskerk, waar we dan deel uitmaken van een koor dat in twee dagen een programma met liederen leert uit zowel de pop als de klassieke hoek.
 

parijs.jpg
Mijn werk is leuk, maar vakantie is nog leuker

Rob's werk

Ik ben maatschappelijk werker en ik ben in 1998 afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Daarvoor was ik sinds 1975 ambtenaar bij de Gemeente Rotterdam, waar ik administratief werk deed. Ik heb er - gelukkig - voor gekozen om iets te gaan doen wat ik graag wilde. Momenteel werk ik bij het CvD op de afdeling Intake.

Reizen in de toekomst
 
Wat zijn de reizen die we in de toekomst willen maken? We blijven natuurlijk graag voorlopig jaarlijks naar Londen gaan. Wat we beide graag zouden willen zien is Vietnam. Japan staat op Rob's verlanglijstje. Rob heeft ook bestemmingen dichterbij op zijn lijst staan, zoals weer een keer een aantal dagen naar Schiermonnikoog gaan.

richard.jpg

Add your content here
Richard's werk
 
Ik werk sinds september 2002 bij Ducos. Ducos is een organisatie die evenementen organiseert zoals Zomercarnaval, Dunya en Parkpop (Den Haag).

Reiservaring

Dit zijn de landen waar Richard tot nu toe geweest is:

BelgiŽ, Duitsland, ItaliŽ, Spanje, Frankrijk, Engeland, Oostenrijk, Luxemburg, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Griekenland, Rusland

Dit zijn de landen waar Rob tot nu toe geweest is:

BelgiŽ, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Engeland, Griekenland, Luxemburg, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Turkije, Rusland, USA